Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı prefabrik ev gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak prefabrik ev izin almanız gerekmektedir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel prefabrik ev yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en prefabrik ev iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Yaman Prefabrik prefabrik ev modelleri Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Report this wiki page